DET MAGISKE MESTERVÆRK

DET MAGISKE MESTERVÆRK

FOTO: CLEMENS ASCHER

Med lanceringen af Pullman genopfandt Mercedes-Benz i 1963 luksusklassen, og nu videreføres arven med den moderne Mercedes-Maybach Pullman, der definerer fremtiden fra en helt ny vinkel.

Som Pullman kunde i 1963 manglede man ikke noget. Modellen repræsenterede nemlig spydspidsen for tidens tekniske og designmæssige formåen, og det gjorde hurtigt den eksklusive bil til alverdens statslederes foretrukne transportmiddel. Og den moderne Mercedes-Maybach Pullman S 650 er beviset på, at den kompromisløse jagt på det bedste af det bedste stadig er højaktuel.

Banner

Fascinerende teknologi og nærmest ubegrænsede muligheder for at skabe et personligt designudtryk gør hver eneste Pullman – og enhver anden Mercedes-Maybach model – unik. Med sin 6,5 meter lange silhuet udstråler en Pullman sublim storhed. Intet mindre.

Banner

Banner

I kabinen kan passagererne vælge at få arbejde fra hånden i det mobile kontor eller læne sig tilbage og slappe af i den mest luksuriøse atmosfære på fire hjul. Men uanset om man er inde eller ude, skal den legendariske finesse opleves med sanserne. For en Mercedes-Maybachs tiltrækningskraft er ikke bare stor. Den er dragende.

Banner

Banner