Endnu mere performance: Mercedes-AMG GT2 PRO

Mercedes-AMG udvider nu udvalget af eksklusive sportsmodeller med den nye Mercedes-AMG GT2 PRO, der er skabt til de mest kræsne trackdayentusiaster.

Mercedes-AMG GT2 PRO er seneste skud på stammen fra performancespecialisterne i Affalterbach og er baseret på Mercedes-AMG GT2, der blev præsenteret i 2022 som den hurtigste og mest kraftfulde homologerede racermodel fra Mercedes-AMG nogensinde.

Men selvom den homologerede variant har mere end rigeligt kraftoverskud, er der skruet endnu mere op for både effekt og design i Mercedes-AMG GT2 PRO. Og dermed henvender den sig udelukkende til de absolut mest hardcore motorsportsentusiaster.

Opdateringerne omfatter blandt andet features som 4-vejs justérbar affjedring, optimeret aerodynamik i form af nyt bagvingedesign samt den nye Push2Pass funktion, som er udviklet eksklusivt til GT2 PRO.
Push2Pass gør det muligt for føreren at booste 4,0-liters AMG V8-biturbomotorens ydelse midlertidigt fra 707 til 750 hestekræfter, og dermed klares overhalinger i endnu mere overbevisende stil.

“Takket være nye funktioner som for eksempel Push2Pass er GT2 PRO den ultimative trackday-bil. Den er ekstremt agil og samtidig både sjov og relativt nem at køre. Dermed er den perfekt for både professionelle og amatører,” siger Christoph Sagemüller, head of Mercedes-AMG Motorsport.

Banner

Nye designdetaljer og højt sikkerhedsniveau

Eksteriøret er på én gang ekspressivt og harmonisk med matgrå hellakering, separate dekorationsstriber, GT2 PRO logoer og lyse kulfiberelementer. Dertil kommer den nydesignede bagvinge og de tofarvede 18” AMG letmetalfælge med centerlock.

Interiøret kombinerer imponerende ergonomi med intuitiv betjening med det særlige CUBE CONTROLS rat, den GT2 PRO specifikke midterkonsol og naturligvis klimaanlægget, der sørger for den rette temperatur i kabinen, når det går hedt for sig på banen.

Sikkerhedsudstyret inkluderer blandt andet kraftigt sikkerhedsbur i kulfiber, fempunktssikkerhedssele, sikkerhedsnet, brandslukker og redningsluge.

 

Merchandise og prioritet til AMG Racing Series

De heldige Mercedes-AMG GT2 PRO kunder kan se frem til en omfattende pakke af accessoires, der følger med bilen. Foruden et specialdesignet GT2 PRO cover medfølger også en racerdragt med handsker, undertøj og sko fra PUMA, som er officiel Mercedes-AMG partner, samt en Mercedes-AMG GT2 PRO hjelm fra BELL.

Som ejer af en Mercedes-AMG GT2 PRO får man desuden både prioritet ved tilmelding til AMG Racing Series og samtidig adgang til Mercedes-AMG Customer Racing Support.

Tjek alle detaljerne om Mercedes-AMG GT2 PRO her.

Banner