På vej mod en bæredygtig fremtid

Siden verdens første bil så dagens lys i 1886 har Mercedes-Benz skubbet grænserne for det teknisk og menneskeligt mulige. Men de gode ideer, som skaber fundamentet for morgendagens bæredygtige teknologier, findes alle steder. Og her kan du læse mere om nogle af de mest inspirerende projekter.

Mød designeren bag Mercedes-EQ
KUNSTEN AT SKABE  NOGET NYT
Fremtidens bilfabrik: på besøg i Factory 56
Ola Källenius mener: Er det muligt at kombinere luksus med bæredygtighed?
Værd at vide om elbiler og batterier

Mød designeren bag Mercedes-EQ

Steffen Köhl er ansvarlig for det team af designere, som skaber fremtidens moderne, futuristiske og elektriske modeller fra Mercedes-EQ.

Læs mere

BaneGaarden: Grønne visioner midt i storbyen

På et gammelt DSB-område i København skyder en grøn oase op, og med den tidligere direktør hos Meyers, Carl Johan Paulsen, i spidsen, skal stedet være en destination for bæredygtig gastronomi, viden og udvikling.

Læs mere

Kunsten at skabe noget nyt

Der er en stigende global interesse for at teste materialer, som er mere miljøvenlige. Det grundlæggende spørgsmål er, hvordan vi kan skabe et bedre samspil mellem økologi og økonomi, og hvordan vi kan erstatte de fossile ressourcer med bæredygtige alternativer....

Læs mere

Fremtidens bilfabrik

Med åbningen af Factory 56, som er en af verdens mest moderne bilfabrikker med CO2-neutral og digitaliseret drift, sætter Mercedes-Benz helt nye standarder for produktionen. Tag med på opdagelsestur.

Læs mere

Ola Källenius mener: Er det muligt at kombinere luksus med bæredygtighed?

Ola Källenius har været CEO for Mercedes-Benz siden 2019, og under hans ledelse arbejder koncernen mod et 100 procent CO2-neutralt modelprogram.

Læs mere

Værd at vide om elbiler og batterier

Hvordan bliver batterier produceret? Hvor grønne er de? Og hvad gør man med dem, når de ikke længere fungerer? Vi giver dig svar på de vigtigste spørgsmål.

Læs mere
Den intelligente Mercedes

Den intelligente Mercedes

Hos Mercedes-Benz går vi vores egne veje. For ud over den gennemgribende elektrificering, handler det om digitalisering frem for alt. Med vores sidste nye generation af elbiler tilbyder vi en ægte luksusoplevelse – som er bæredygtig, sanselig og intelligent. Det er vores modulopbyggede elbilsplatform og softwareudvikling, som skaber forudsætningerne for at kunne gøre det. Her fremhæver Executive Vice President hos Mercedes-Benz, Sajjad Khan, sine personlige højdepunkter ved den ny EQS.

Læs mere