7 gange wow!

7 gange wow!

TEKST: JULIA MENGELER // FOTOS: AMOS FRICKE // ILLUSTRATIONER: EKATERINA KACHAVINA OG DAVID BAUMANN

Den ny EQE er den første fuldt elektriske luksussedan i firmabilsklassen fra Mercedes-EQ. Og så er den spækket med så meget ny teknologi, at du får lyst til at sige ‘wow’ – syv gange!

1. EN DYB INDÅNDING

Den ny EQE passer på sine passagerer med forbedret luftkvalitet. ENERGIZING AIR CONTROL med HEPA-filter renser og filtrerer nemlig luften for uønskede lugte og skadelige stoffer i kabinen, og det betyder, at luften i EQE stort set er fri for allergener, skadelige luftarter, finstøv, vira og bakterier.

Banner

Banner

2. INTUITIV BETJENING

De tre displayenheder i EQE er samlet bag en bred gennemgående og let buet OLED-skærm. Den innovative MBUX Hyperscreen giver suverænt overblik og tilbyder intuitiv betjening af en lang række forskellige funktioner og features, mens zero-layer teknologien sikrer, at såvel fører som passagerer altid får vist de vigtigste informationer direkte på skærmen.

3. SMUKKE FORMER

Med sine formfuldendte proportioner og sit strømlinede design demonsterer EQE et nyskabende æstetisk eksteriørudtryk. Den coupélignende silhuet er en hyldest til ikoniske Mercedes-Benz modeller som for eksempel CLS, mens ‘one bow’ designet signalerer moderne luksus til det stilbevidste publikum.

Banner

4. INNOVATIV AKUSTIK

Elbiler er naturligt støjsvage. Dét er ingen nyhed. Men lydeksperterne hos Mercedes-Benz har skabt en unik akustisk køreoplevelse, som du kan opleve, når du vælger kørelydsfunktionen, der tilpasser sig individuelt til dig. Funktionen fås som ekstraudstyr.

5. EKSKLUSIVE DETALJER

Luksus handler om detaljer. Interiørdesignerne hos Mercedes-Benz har fokuseret på at skabe spændende kontraster mellem moderne og traditionelle materialer og mellem varme og kølige farvenuancer. Det ses for eksempel i de håndværksmæssige detaljer i rosagylden kontrastfarve, som er en subtil reference til den ultramoderne batteriteknologi og til kobberspolerne, der står som symbol på en fremsynet mobilitetsvision.

Banner

Banner

6. SPORTSLIGE EGENSKABER

Den elegante coupélignende silhuet giver et fingerpeg om de sportslige køreegenskaber i EQE. Bagakselstyringen sikrer nemlig den formfuldendte sedan ekstra køredynamik og komfort med suveræne styreegenskaber ved høje hastigheder og en markant mindre vendediameter ved lavere fart. På den måde er det både nemmere at parkere og komme præcist rundt i kurver. EQE er mester i køreglæde!

Banner

Banner

7. FORFØRENDE

Sæt fuld fart på sanseoplevelserne og skab en duftstemning, der er designet unikt til den ny EQE. Duften ‘No. 6 Mood Bitter Sweet’ sender sportslige og moderne dufttoner ud i kabinen, og kombineret med den naturlige duft fra traditionelle materialer i interiøret som for eksempel perforeret nappalæder er du sikret en luksusoplevelse i særklasse.

 

Læs meget mere om EQS lige her.