Afgørende øjeblikke: Britta Seeger

FORTALT TIL JOSEFINE KLATT OG NICOLO FISCHER // FOTO: MERCEDES-BENZ AG

Britta Seeger er øverste chef for salg og marketing i Mercedes-Benz Group AG. Vi har mødt hende til en snak om nogle af de mest afgørende øjeblikke i hendes karriere.

I mine mange år hos Mercedes-Benz har jeg oplevet mange afgørende øjeblikke. Den internationale erfaring, jeg fik under mine ophold i Sydkorea og Tyrkiet, har for eksempel været enormt givende for mig. Men også de seneste to og et halvt år har jeg oplevet som værende meget afgørende, især når det gælder udfordringerne i forbindelse med pandemien. Det var en virkelig krævende tid for vores medarbejdere, men det har også været med til at skabe endnu mere sammenhold og øjeblikke, som jeg aldrig vil glemme. Jeg har fået mulighed for at opleve succes sammen med mine medarbejdere, og vi har været nødt til at træffe vigtige beslutninger med lynets hast. Jeg glæder mig hver eneste dag over, hvordan de enkelte medarbejdere i mit team har klaret disse intensive situationer.

Det er helt afgørende for mig, at vores kunder altid har en positiv oplevelse. Jeg glæder mig virkelig, hver gang vi lykkes, og vi får positiv feedback.

Personligt er jeg i øjeblikket drevet af muligheden for at være med til at skabe forandringer hos Mercedes-Benz og bidrage positivt til mere ansvarlige løsninger i vores branche. Forandringerne er en integreret del af vores DNA hos Mercedes-Benz. Da Carl Benz i 1886 lancerede den første bil med forbrændingsmotor, blev han mødt med både modstand og mistro. Det er forandringernes vilkår. Vi er nødt til at være vedholdende og målrettede for at kunne træffe kontroversielle beslutninger på vejen mod en ansvarlig fremtid.

De kommende årtier vil være præget af gennemgribende forandringer indenfor mit felt. Det gælder i alt lige fra kundernes ændrede behov, den accelererende digitalisering af salgskanalerne og vores udvidelse af modellen for direkte salg. Det bliver helt sikkert ikke kedeligt. Tværtimod så er mit og mine kollegers job mere spændende end nogensinde. Jeg oplever hver dag øjeblikke, der beriger mit personlige arbejdsliv, men som også viser, hvad vores medarbejdere hos Mercedes-Benz er i stand til at opnå. Dét gør mig stolt.

Banner