Ekstra tryghed til dig og din Mercedes: tyveripakken Urban Guard

TEKST AF MERCEDES-BENZ DANMARK // FOTO AF MERCEDES-BENZ

Det er svært at gardere sig mod sort uheld, men med tyveripakken Urban Guard, som kan købes i Mercedes me Store App’en, er du altid et skridt foran tyven.

Hvis du kører Mercedes, har du ikke kun valgt bil med fornuften. Du har også valgt med hjertet. Og derfor passer du selvfølgelig godt på din firehjulede ven.

Når blot du husker at låse bilen efter dig, er du altid godt sikret mod ubudne gæster, men hvis du vil være helt sikker på at kunne sove roligt om natten, er det nemt at sikre din Mercedes endnu bedre mod tyveri. Det kan du nemlig gøre direkte fra din smartphone med Urban Guard-pakken, som findes i Mercedes me Store App’en.

Banner

Godt sikret døgnet rundt

Urban Guard-pakken gør det blandt andet muligt at deaktivere bilens nøgler direkte via Mercedes me App’en – enkeltvist eller alle på én gang.

Det er ikke bare smart, men er en uundværlig feature, hvis du mister en nøgle til bilen, eller hvis du låner eller lejer bilen ud og vil have fuldt overblik over, hvem der har adgang til bilen.

Hvis uheldet alligevel er ude, og din Mercedes bliver stjålet, er tiden afgørende – og her hjælper Urban Guard-pakken dig. For jo hurtigere, du kan reagere, jo mindre bliver tyvens forspring – og jo større er sandsynligheden for, at din Mercedes hurtigt er hjemme igen.

Banner

Søg din Mercedes frem på din smartphone

Med Urban Guard-pakken kan du eftersøge din Mercedes direkte på din telefon via Mercedes me App’en, og så snart du har anmeldt tyveriet hos politiet, hjælper Mercedes-Benz’ centrale sikkerhedscenter med at lokalisere bilen i samarbejde med politiet.

Urban Guard-pakken kan købes i Mercedes me Store App’en.

Log på Mercedes me Store med din Mercedes me konto og se, hvilke services der findes til din Mercedes – og hvilke der allerede er aktive.

Læs mere om Urban Guard-pakken og de øvrige digitale servicepakker her.

https://shop.mercedes-benz.com/da-dk/connect/pdp/URBAN-GUARD-pakke/702