Hele pakken af digitale tjenester til din Mercedes: Excellence-pakken

Hvis du er typen, som ikke ønsker at gå ned på udstyr, så er Excellence-pakken det oplagte valg. Her finder du alle de populære digitale features i én samlet pakke, som gør livet med din Mercedes endnu nemmere.

Mercedes me App’en er praktisk talt den bærbare version af din Mercedes. Den holder nemlig styr på din Mercedes og fortæller dig eksempelvis, hvor meget brændstof eller strøm, der er tilbage på bilen – eller hvornår den skal til service. Den kan tilmed booke tid på værkstedet.

I dag er de digitale tjenester i vores smartphone en stor hjælp i dagligdagen. Sådan er det også med Mercedes me App. Du finder hurtigt ud af, hvor bekvemt det er at have styr på din Mercedes med et enkelt tryk eller swipe, uanset hvor du befinder dig. Og med det brede udvalg af ekstra tjenester, som du kan tilkøbe i Mercedes me Store, bliver livet med din bil blot endnu tryggere, enklere – og smartere.

Banner

Alle pakker samlet i én

Med Excellence-pakken samler du alle de populære tjenester i én. Den er derfor skabt til dig, som ønsker fuldt udbytte af Mercedes me universet og de features, som er tilgængelige.

Excellence-pakken består af tre populære pakker: Remote, Navigation og Urban Guard – så lad os lige tage dem én for én.

Banner

Få overblik med Remote-pakken

Med Remote pakken kan du aktivere bilens funktioner, ja – remote. Du kan eksempelvis låse bilens døre op og i eller åbne og lukke vinduer og soltag med et enkelt swipe på telefonen. Og kører du elbil eller plug-in hybrid, kan du fjernstyre bilens klimaanlæg, så kabinen altid enten er dejlig lun om vinteren eller behageligt kølig på de varme dage.

Derudover kan du også tjekke, hvor bilen står placeret. Dette kan være praktisk, hvis du ikke selv har parkeret bilen, eller hvis du blot vil finde den hurtigste vej tilbage til parkeringspladsen. Og skulle parkeringspladsen være mørk og fyldt med mange andre biler, kan du desuden tænde bilens lygter, så du nemt kan finde den.

Endelig rummer Remote-pakken også parkeringsskadefunktionen, hvor app’en giver dig besked i tilfælde af forsøg på indbrud, eller hvis bilen påkøres, mens den holder parkeret.

Banner

Find vej med Navigationspakken

Her handler det – ikke overraskende – om at finde vej. Men nu på en smartere måde. Med Navigationspakken kan du blandt andet forudindstille bilens navigationssystem på din telefon, så bilen er klar til afgang, allerede inden turen er begyndt. Og så opdateres kortdata naturligvis automatisk ‘over the air’ – helt uden, du behøver at lægge vejen forbi dit værksted.

Samtidig opdateres din rute undervejs. Live Traffic Information sikrer nemlig trafikdata i realtid, så i tilfælde af kø, vejarbejde eller andre forhindringer på din vej, foreslår systemet automatisk alternative ruter. Det er især en fordel på de lange ture, eller hvis du kører i myldretiden – også selvom du kører en rute, du allerede kender.

Også når det gælder sikkerheden, er du og din Mercedes et skridt foran med Navigationspakken. Med Car-to-X funktionen er bilen i stand til at forudse farlige situationer, inden de opstår. Systemet kommunikerer nemlig med andre biler, som er udstyret med teknologien. På den måde kan bilerne udveksle informationer om glatte veje, pludselige stop i trafikken eller andre uventede hændelser – og give dig besked i god tid.

Banner

Bliv tryg med Urban Guard-pakken

Den tredje pakke, du får med i Excellence-pakken er med til at gøre dig ekstra tryg. Urban Guard-pakken gør det blandt andet muligt at deaktivere bilens nøgler direkte via Mercedes me App’en – enkeltvist eller alle på én gang. Det er ikke bare smart, men er en uundværlig feature, hvis du mister en nøgle til bilen, eller hvis du låner eller lejer bilen ud og vil have fuldt overblik over, hvem der har adgang til bilen.

Hvis uheldet alligevel er ude, og din Mercedes bliver stjålet, er tiden afgørende – og her hjælper Urban Guard-pakken dig. For jo hurtigere, du kan reagere, jo mindre bliver tyvens forspring – og jo større er sandsynligheden for, at din Mercedes hurtigt er hjemme igen.

 Med Urban Guard-pakken kan du eftersøge din Mercedes direkte på din telefon via Mercedes me App’en, og så snart du har anmeldt tyveriet hos politiet, hjælper Mercedes-Benz’ centrale sikkerhedscenter med at lokalisere bilen i samarbejde med politiet.

Banner

Kom i gang

Med Excellence-pakken er du godt klædt på til at udnytte alle de digitale features, som din Mercedes rummer. Log på Mercedes me Store med din Mercedes me konto og udforsk selv de mange muligheder. Her kan du se, hvilke services der findes til din Mercedes – og hvilke der allerede er aktive.

Læs mere om Excellence-pakken og de øvrige digitale servicepakker her.