INNOVATIV OPLEVELSE

INNOVATIV OPLEVELSE

TEKST AF JULIA MENGELER

Som elbilernes S-Klasse er den ny EQS fra Mercedes-EQ mere end blot en elbil. Den begyndelsen på noget nyt og repræsenterer første skridt ind i en fremtid, der overstiger vores vildeste forventninger til innovativ mobilitet.

Som den første fuldt elektriske luksussedan fra Mercedes-EQ er EQS pionér for en ny tid. Den lydløse og komfortable fremfærd kombineret med intelligent teknologi, der både kan registrere, reagere på og tage hensyn til passagerernes behov, gør EQS til en elbil som ingen andre. For EQS er designet og udviklet til at overgå selv de mest kræsne kunders forventninger. Intet mindre kan gøre det for en bil, der bærer bogstavet S for S-Klasse.

Banner

De unikke linjer i det ikoniske design illustrerer de indre værdier i EQS. Silhuettens klare linjer fungerer nemlig ikke alene som en æstetisk ramme om den ultraeffektive teknologi, men sikrer også en utrolig evne til at forcere vinden – og det gør EQS til den mest aerodynamiske serieproducerede bil i verden. Designere og eksperter i aerodynamik hos Mercedes-Benz har i tæt samarbejde skabt det unikke purpose-design med innovative proportioner og ‘one bow’-linjer, der får EQS til at skille sig ud fra mængden. Den innovative formgivning med den ekstremt lave vindmodstand giver især fordele, når det gælder den elektriske rækkevidde på op til 743 kilometer på en enkelt opladning (WLTP), som kan forlænges med op til 300 kilometer på ned til 15 minutter takket være en ladeeffekt på op til 200 kW.

Banner

Banner

Den teknologiske overlegenhed er altdominerende, og den avancerede elbil er blandt andet udstyret med mere end 300 sensorer ude og inde. De intelligente førerhjælpesystemer reagerer eksempelvis på din stemme eller håndbevægelser, så du nemt kan indstille og kontrollere utallige funktioner i bilen på den mest intuitive måde – og takket være kunstig intelligens lærer bilen automatisk dig og dine vaner at kende, mens det rummelige interiør og den imponerende MBUX Hyperscreen giver dig fornemmelsen af at være trådt direkte ind i fremtiden. Men selvom det føles sådan, så er EQS ikke science-fiction. Den er skabt til at gøre det muligt at opleve fremtiden allerede i dag.

Banner