Innovative digitale services til din Mercedes: Remote-pakken

Med Mercedes me App’en har du altid din Mercedes med dig, uanset hvor du befinder dig. Med Remote pakken, der kan købes i Mercedes me Store App’en, får du endnu flere praktiske funktioner til din bil.

Med din smartphone i hånden har du altid hele verden inden for rækkevidde. Også din Mercedes. Med Mercedes me App’en kan du nemlig nemt holde overblikket over alt fra kilometerstand til brændstof- eller batteriniveau, ligesom du altid kan se, hvornår det er tid til næste service – og bestille tid hos dit nærmeste værksted med få klik.

Men det er ikke det hele. Med Mercedes me Store App’en kan du gå på opdagelse i et væld af innovative ekstraservices, der sikrer dig endnu bedre overblik over din bil og gør hverdagen tryggere, enklere og smartere.

Banner

Tag din Mercedes med i lommen

Med Remote pakken kan du blandt andet låse bilens døre op og i eller åbne og lukke vinduer og soltag med et enkelt swipe på telefonen. Dét er især praktisk, hvis du ikke befinder dig i nærheden af bilen og pludselig bliver i tvivl om, hvorvidt du huskede at låse efter dig – eller hvis en ven, en kollega eller et familiemedlem eksempelvis har brug for midlertidig adgang til bilen.

Hvis din Mercedes er udstyret med kabinevarmer, gør Remote-pakken det også muligt at få bilen opvarmet direkte fra telefonen. Og kører du elbil eller plug-in hybrid, kan du fjernstyre bilens klimaanlæg, så kabinen altid enten er dejlig lun om vinteren eller behageligt kølig på de varme dage. Er bilen tilsluttet en wallbox, tager forklimatiseringsfunktionen desuden strømmen direkte fra elnettet, så du sparer på bilens batteri.

Derudover kan du også lokalisere bilens position. Det kan både være en fordel, hvis du ikke er stedkendt, hvis du ikke selv har parkeret bilen, eller hvis du blot vil finde den hurtigste vej tilbage. Med fjernlokaliseringsfunktionen kan du desuden aktivere bilens lygter med et enkelt tryk på din smartphone, så du hurtigt kan finde bilen på en mørk parkeringsplads. Og med parkeringsskadefunktionen kan app’en give dig besked i tilfælde af forsøg på indbrud, eller hvis bilen påkøres, mens den holder parkeret.

Banner

Lokaliseringsfunktionen kan også bruges til at opsætte et geofence, så du altid får besked, hvis bilen forlader et geografisk begrænset område, som du selv fastsætter i app’en, ligesom du har mulighed for at begrænse bilens motorkraft og tophastighed, hvis eksempelvis familiens teenager skal på tur med vennerne.

Remote pakken følger gratis med i tre år fra bilens første registreringsdato og kan herefter fornyes mod betaling i Mercedes me Store App’en.

Log på Mercedes me Store med din Mercedes me konto og se, hvilke services der findes til din Mercedes – og hvilke der allerede er aktive.

Læs mere om Remote pakken og de øvrige digitale servicepakker her.

https://shop.mercedes-benz.com/da-dk/connect/pdp/Remote-pakke/700