Morgendagens opladning

Fremtidssikret opladning af elbiler og plug-in hybrider går nu et skridt videre med den nye wallbox fra Mercedes-Benz.

Fremtidssikret opladning af elbiler og plug-in hybrider går nu et skridt videre med den nye wallbox fra Mercedes-Benz.

Den måler kun knap 25 x 37 centimeter, men når det gælder opladningskomfort, viser den nye wallbox fra Mercedes-Benz et hidtil uset format. Den gør nemlig opladning inden for hjemmets fire vægge endnu hurtigere, nemmere og mere intelligent.

Den følger tidens tendens og imødekommer efterspørgslen på smart netværksopkobling, og betjeningen er samtidig nem og intuitiv. Som en særlig detalje er den nye wallbox udstyret med teknisk forberedelse til remote-funktioner. Så for første gang kan du nu vælge at starte og stoppe opladninger, følge den aktuelle opladningsstatus og se opladningshistorikken via Mercedes me appen1.

Banner

Fremtidens ladestation

Den nye wallbox kan forbindes til internettet via kabel eller wi-fi og betjenes dermed nemt, uanset hvor du befinder dig i verden. Du behøver blot at åbne din Mercedes me app for at starte eller afslutte opladningen med et enkelt klik. Den integrerede energimåler måler status for den opladte strøm, og appen registrerer alle opladninger og giver fuldt overblik.

Softwareopdateringer via over-the-air-teknologi, som skal godkendes på forhånd i Mercedes me appen, kan fremover også uploades til Mercedes-Benz wallboxen, så den hele tiden er opdateret.

Sikker brug via app

Sikkerhed har altid højeste prioritet for Mercedes-Benz. Derfor beskytter de integrerede komponenter mod fejlstrømme, så længe der oplades, ligesom risikoen for fremmed anvendelse også elimineres. Wallboxen kan således låses og oplåses via Mercedes me appen eller via RFID-kortet efter aktivering i appen. Dermed er det også muligt at installere sin egen wallbox i et halvoffentligt rum.

Mercedes me Charge: Nyt individuelt prissystem

Opladning derhjemme er dog kun ét af elementerne i videreudviklingen af den elektriske mobilitet. For at sikre en bedre praktikalitet i hverdagen tilbyder Mercedes me Charge2 Mercedes EQ- og plug-in hybridkunder et nyt prissystem3. Som et af de største netværk af ladestationer omfatter Mercedes me Charge mere end 350.000 opladningspunkter i hele Europa. Dette giver maksimal prisgennemskuelighed ved offentlige opladningspunkter, og takket være de valgfrie faste priser undgår kunderne de enkelte operatørers prisjungle.

Du kan som Mercedes me Charge kunde vælge mellem tre niveauer: Størrelse S til lejlighedsvis opladning, størrelse M til normal opladning – og størrelse L til megen opladning. Du skal blot aktivere Mercedes me Charge i din egen tjenesteoversigt og indgå en opladningsaftale med vores tredjepartsleverandør.

Mercedes me appen og multimediesystemet MBUX viser blandt andet den nøjagtige position, den aktuelle tilgængelighed og prisen ved den valgte ladestation. I fuldt elektriske biler bruges navigationen med Electric Intelligence til at beregne en komfortabel og tidseffektiv rute inklusive opladningsstop. Og det bedste: Alle opladninger afregnes overskueligt, gennemsigtigt og fremtidsorienteret med en månedlig faktura.

Få mere at vide om wallboxen og de nye opladningspriser på mbmag.me/charge

Opladning derhjemme er dog kun ét af elementerne i videreudviklingen af den elektriske mobilitet.

1 Brugen af Mercedes me connect tjenesterne kræver et personligt Mercedes me ID og accept af aftalevilkårene for Mercedes me connect tjenesterne.

2 For at kunne anvende Mercedes me connect tjenesten Mercedes me Charge er det nødvendigt at indgå en separat opladningsaftale med en udvalgt tredjepartsleverandør, hvorigennem betaling og afregning af opladningsforløbene finder sted. Brugen af Mercedes me connect tjenesterne kræver et personligt Mercedes me ID og accept af aftalevilkårene for Mercedes me connect tjenesterne.

3 En service fra Digital Charging Solutions GmbH.