Find din Mercedes-Benz i vores nye Online Showroom

FOTO: Mercedes-benz // TEXT: Redaktionen

For nylig gik vores Online Showroom i luften. Her er det muligt at få et smidigt og hurtigt overblik over, hvilke modeller fra Mercedes-Benz eller Mercedes-EQ, der står til salg til hurtig levering hos vores forhandlere i hele landet.

Gå på opdagelse.

Målet med vores nye Online Showroom er at tilbyde vores kunder en alternativ start på købsrejsen, hvor man i ro og mag kan finde og læse mere om drømmebilen – uanset hvor man befinder sig – og dernæst etablere kontakt til den forhandler, som har bilen til salg.

Se tilgængelige biler.

Derudover er det nye Online Showroom et inspirerende udstillingsvindue for spændende, nye og eksisterende modeller, hvor man med få klik kan gå på opdagelse i det store udvalg, sammenligne modeller, udstyrsniveauer, priser, forbrug og meget andet.

Banner

Helt konkret kan man se præcis, hvilke modeller der er på lager hos vores forhandlere. Fællesnævneren for bilerne i Online Showroomet er, at de enten er klar til omgående levering eller kan leveres inden for kort tid*.

Er man lidt mere tålmodig, kan man naturligvis også konfigurere sin helt egen Mercedes-Benz eller Mercedes-EQ i konfiguratoren, hvor man kan tilføje præcis det ekstraudstyr, der passer til ens behov for dermed at gøre sin nye Mercedes-Benz til sin helt egen.

 

Konfigurér din bil.

Er du blevet nysgerrig på dine muligheder? Besøg vores Online Showroom på mercedes-benz.dk og find din drømmebil med det samme.

 

*Der må påregnes 3-4 ugers leveringstid.