Den intelligente Mercedes

Den intelligente Mercedes

Hey Sajjad!

Hos Mercedes-Benz går vi vores egne veje. For ud over elektrificering handler det om digitalisering frem for alt. Og EQS er seneste bevis for, at vi er lykkedes.

Det er især fascinerende for mig at opleve den utrolige grad af frihed, som udviklingen af MBUX systemet giver. En afgørende faktor er, at alle systemer er forbundet intelligent i et netværk, og at softwaren er selvlærende. Brugen af kunstig intelligens er en revolution. Koden, den er baseret på, er efter min mening som et kunstværk. Der er tale om et system med en endnu større detaljeringsgrad og mere gennemtænkte og individuelle egenskaber end nogensinde før. Det betyder, at fører og passagerer kan glæde sig over den brugervenlige og hurtige betjening, samtidig med at de har adgang til et bredt udvalg af smarte systemer. MBUX er på den måde bilens rygrad. Til vores luksussedan EQS har vi desuden udviklet en helt ny digital rygrad med MBUX Hyperscreen.

Banner

Komplet forbundet

Med sit unikke ultramoderne design og den høje brugervenlighed er dette display et symbol på alle de avancerede, smarte og personlige egenskaber, EQS er udstyret med. MBUX Hyperscreen er forbundet med alle de mest relevante komponenter i bilen. Det giver mulighed for en ny form for interaktivitet og individualitet. Vi har analyseret kundernes feedback på den første generation af MBUX systemet og undersøgt, hvad mennesker har brug for, og hvordan de interagerer i bilen, med specifikt fokus på elbiler.

Banner

Perfekt afstemt intelligens

Vores målsætning var at skabe et system med højest mulig brugervenlighed og mindst mulig risiko for at aflede førerens opmærksomhed. Og så skulle det have selvlærende kunstig intelligens. Det var ikke vigtigt for os at konstruere alle tiders største display i en bil, men at designe en skærm med et perfekt forhold mellem størrelse og funktionalitet. Og en selvkørende funktion skal sikre mindre stress. EQS vil på egnede motorvejsstrækninger – indledningsvist i Tyskland – kunne køre med en høj grad af automatisering. På den måde bliver det muligt at udnytte tiden i bilen på at surfe på internettet eller rydde op i e-mails i In-Car-Office. På den måde forærer vi vores kunder værdifuld tid.

Banner

Banner