E-Klassen gør din køreoplevelse mere komfortabel end nogensinde

Oplev et nyt niveau af komfort med innovative funktioner som MBUX Superscreen, Burmester® 4D surround soundsystem, digital bilnøgle på din mobil og meget mere.

Mercedes-Benz E-Klasse er solgt i mere end 17 millioner eksemplarer, siden første generation så dagens lys i 1946. Nu står sjette generation klar med et imponerende arsenal af teknologiske innovationer, der gør din køreoplevelse personlig på en helt ny måde.

Tilpasser sig til dig og din hverdag

Med E-Klassen kan du få præcis den køreoplevelse, du drømmer om – hver gang. KEYLESS-GO gør det for eksempel muligt at åbne, låse og starte bilen helt uden at skulle have nøglen op af lommen – eller overhovedet at have den med. Det eneste, du behøver, er din mobil*. De forsænkede dørhåndtag folder sig automatisk ud, når du nærmer dig bilen – og folder ind igen, når bilen låses.

Du kan også skabe dine egne rutiner i E-Klassen. Ved at sammenkoble forskellige funktioner får du en bil, der automatisk tilpasser sig til dine personlige præferencer. Sæt dig for eksempel bag rattet efter en lang arbejdsdag, og slap af med afslappende musik, massage og åbent soltag.

Du kan også vælge rutiner fra prædefinerede skabeloner. For eksempel kommer E-Klassen med “Cold days”, som tænder for sædevarmen og ændrer ambientebelysningen til en varmende orange farve. Eller hvad med “Date night”, som automatisk spiller romantisk musik og ændrer belysningen til rosa. I fremtiden vil bilen også via kunstig intelligens kunne lære, hvilke komfortsystemer du bruger, og justere sig efter dig baseret på dine vaner.

En oplevelse for alle sanser

Med Burmester® 4D surround soundsystem, der fås som ekstraudstyr, får du 17 højttalere og 4 lydkonvertere, der tilsammen forvandler interiøret i din E-Klasse til en koncertsal. E-Klassen fås desuden med Dolby Atmos®, som giver dig endnu mere dybde og klarhed, når du lytter til musik fra udvalgte streamingtjenester.

Nyt er også ambientebelysningen med audio-visualisering, som giver dig mulighed for at opleve musikken med tre sanser. Lyt gennem højttalerne, føl gennem vibrationerne i ryglænet, og se musikken gennem lysstriben i den aktive belysning. Afhængigt af den valgte farve til den omgivende belysning visualiseres bas, mellemtone og diskant i fascinerende, koordinerede nuancer og lysstyrker.

E-Klassen er den første bil, der kombinerer alle disse sensoriske elementer til én holistisk oplevelse.

Wellness på fire hjul

E-Klassen fås med ekstraudstyr, der giver dig maksimal kørekomfort med smarte funktioner som ENERGIZING COMFORT og THERMOTRONIC med Digital Vent Control. Vitality programmet omfatter blandt andet ENERGIZING Seat Kinetics, som både leverer opfriskende massage og samtidig støtter musklerne med små ændringer i sædeoverfladen og ryglænets vinkler.

En ny funktion i E-Klassen er Motion Sickness Prevention, som hjælper til at forhindre køresyge hos forsædepassageren. Som med alle ENERGIZING COMFORT systemer arbejder flere komfortfeatures sammen i denne nye funktion, hvor passageren kan vippe ryglænet en smule bagover, mens sædehynden justeres automatisk, og der tilføres frisk luft fra klimaanlægget.

Med det fuldautomatiske THERMOTRONIC klimaanlæg kan alle forsædernes ventilationsdyser justeres elektronisk. Denne nye funktion kaldes Digital Vent Control og betyder, at ventilationsåbningerne foran automatisk tilpasser sig til dine personlige præferencer. Du kan selvfølgelig altid justere luftstrømmen manuelt, hvis du vil.

MBUX Superscreen: et vindue til fremtiden

Hjertet i E-Klassen udgøres af MBUX Superscreen, hvis imponerende glasoverflade strækker sig over hele instrumenteringen, hvis du også vælger skærmen til i passagersiden foran. Både skærme og MBUX er desuden blevet udstyret med en ny, kraftfuld computer, der sikrer lynhurtige reaktionstider.
Ikonerne på den centrale skærm og passagerdisplayet er også blevet redesignet med blandt andet intuitive farvekoder. En anden ny funktion er det integrerede selfie- og videokamera, som dækker både fører- og passagersiden. Med et tryk på en knap kan du tage billeder eller forvandle E-Klassen til dit eget kontor på fire hjul, hvor du kan deltage i videokonferencer på farten.

Er du nysgerrig på E-Klassen? Klik dig videre, og bliv klogere, eller konfigurér din egen E-Klasse.

* KEYLESS-GO er kompatibelt med iPhone 11 eller nyere og vil senere også blive tilgængeligt med Andriod.