Night Series: En ny designæra for Mercedes-Maybach

Med sin legende, rebelske blanding af luksus og stil, der trodser konventionerne, er Mercedes-Maybach Night Series den mest progressive Maybach designpakke nogensinde. Det understreges af de mørke kromdetaljer, overfladerne, der fanger lyset fra gadelygterne, og interiøret, der tager det allerede ikoniske Maybach design til et helt nyt niveau.

Banner

“Mercedes-Maybach er mere end selve produktet. Derfor er det helt centralt, at vi skaber oplevelser og muligheder, der passer til vores kunders hverdag og personlige stil. Med Night Series tilbyder vi en luksuriøs, skræddersyet oplevelse, der appellerer til et helt nyt publikum, og som samtidig opfylder vores nuværende kunders behov.” Daniel Lescow, chef for Mercedes-Maybach hos Mercedes-Benz Group AG.

Night Series pakken fås til tre Maybach modeller, som alle fremstår med karakteristiske elementer i mørkt krom, detaljer i rosaguld og innovativt fælgdesign prydet med Maybach mønster i mørk højglans. Hver model har desuden sine helt egne unikke designsignaturer.

Banner

Mercedes-Maybach EQS SUV

Den 100 % elektriske Mercedes-Maybach EQS SUV er imponerende allerede fra standard, men med Night Series pakken får du blandt andet forlygter prydet med Maybach emblem i rosaguld og mørke kromdetaljer. Kølergrillen fremstår med mørkere Maybach lameller, mens luftindtagene i den forreste kofanger er udstyret mørkt forkromet Maybach emblemmønster.

Blandt detaljerne er også sorte, højglanspolerede sideruderammer i 3D-design og sorte indstigningslister med Maybach emblem i mørkt krom. Indvendigt finder du gulvtæpper i eksklusivt Econyl og vegetabilsk garvet læder.
Night Series pakken til EQS SUV fås i farverne Obsidian Black, MANUFAKTUR Diamond White Bright og en eksklusiv tofarvet lakering i kombinationen Obsidian Black/Mojave Silver.

Banner

Mercedes-Maybach S-Klasse

Mercedes-Maybach S-Klasse med Night Series pakken tager eksklusiv komfort og sportslig luksus til et nyt niveau. Mørke, metalliske kromelementer bidrager til designets elegante silhuet, som understreges af de synlige udstødningsrør i mørkt krom og sort. Forlygterne er prydet med rosaguld, og du kan vælge mellem grå, sorte og hvide nuancer samt en eksklusiv tofarvet lakering i kombinationen Onyx Black/Mojave Silver.

Mens det allerede ikoniske S-Klasse interiør tager luksus til det næste niveau, tilføjer Night Series endnu en dimension med to eksklusive interiørvarianter: sort med Black Pearl nappalæder eller MANUFAKTUR Deep White/Black.

Banner

Mercedes-Maybach GLS

GLS Night Series omfatter Mercedes stjerne på motorhjelmen, kølergrill og pyntelister i mørkt, elegant krom samt luftindtag i siderne med Maybach mønster. Forlygterne har subtile, eksklusive detaljer i rosaguld, og indstigningslisterne er mørkt eloxeret.

De 23″ store fælge er prydet med Maybach mønster, hvilket gør GLS Night Series lige så iøjnefaldende fra siden, som den er fra alle andre vinkler. GLS fås i Obsidian Black/Obsidian White og en eksklusiv tofarvet lakering i Obsidian Black/Mojave Silver.

Den fås også i to forskellige interiørversioner. Den ene i sort med Black Pearl nappalæder og den anden i krystalhvid med Black Pearl.

Læs mere om Night Series pakken og tjek udvalget af ekslusive modeller fra Mercedes-Maybach

Banner

Banner

Banner